Raznos koledarjev občanom in doniranje sredstev

poštovane občanke in občani!

V letošnjem letu smo zaradi razglašene epidemije in sprejetih ukrepov primorani prilagoditi tudi tradicionalno raznašanje gasilskih koledarjev z obiskom gasilcev na domovih.

Ne glede na situacijo smo v tem letu že opravili 48 intervencij, poleg tega pomagamo Civilni zaščiti in Rdečemu križu pri razvozu hrane, bolniških postelj, dezinfekciji javnih prostorov ipd. Za pomoč občankam in občanom smo vedno pripravljeni in se ustrezno odzovemo.

Gasilsko društvo sestavljamo posamezniki, ki smo v popolnoma enaki situaciji kot ostali občani zato razumemo, da je doniranje v teh časih oteženo. Vsako leto smo tudi z vašimi sredstvi lahko zagotovili ustrezno opremo in pripravljenost pomagati bližnjemu v nesreči.

Zato vam bomo tudi letos hvaležni za vsak doniran Evro, ki ga bomo namenili nakupu gasilsko reševalne opreme.

V prihajajočem letu vam želimo obilo zdravja, sreče in osebnega zadovoljstva.

Silvo Režek Janez Rozman
POVELJNIK PREDSEDNIK

Kako lahko donirate:
1. s poslanim SMS-om z besedilom BOHINJ5 na telefonsko številko 1919 ter tako darujete 5€. Storitev omogočajo Telekom Slovenije, A1, T-2 in Telemach. Pogoji in pravila so objavljena na www.pgdbb.si
2. S plačilom priloženega plačilnega naloga, kjer navedete željeni znesek donacije. Gorenjska banka d.d., Kranj, do 31.01.2021 NE ZARAČUNAVA nadomestila za plačila s kodo namena CHAR, (komitentom in nekomitentom na bančnem okencu Gorenjske banke ali preko Linka).
3. Z donacijo v GASILNIK-HRANILNIK, ki je nameščen v Mercator centru Bohinjska Bistrica in Spar Bohinjska Bistrica

Pri zbiranju sredstev so nas podprli: Gorenjska banka d.d., Kranj, mobilni operaterji Telekom Slovenije, A1, T-2 in Telemach, Mercator Bohinjska Bistrica in Spar Bohinjska Bistrica.